top of page

Over ons

Altijd streven naar topkwaliteit

Kwaliteit

Met onze kostprijsmodellen streven wij naar het creëren van inzichten en houvast voor kwekers. Ons doel is simpel, namelijk een topkwaliteit product opleveren met een top service. De kweker staat bij ons te allen tijde op nummer 1. Onze taak is de behoefte van de kweker in een werkbaar model te vertalen en de juiste strategische acties op te formuleren en  implementeren. 

Trots   

Kwekers zijn specialisten in wat zij doen. Wij zijn goed in wat wij doen en zijn onwijs trots op ons product. Bij Gogi Solution gaat het voornamelijk om de toegevoegde waarde welke voor de kwekers wordt gecreëerd middels de door ons geleverde diensten, onder andere wanneer een kweker zegt: "dit is precies wat wij nodig hebben". Daar doen wij het voor!

Het verhaal van Gogi Solution

                                                                                     Betekenis

In 2020 is Gogi Putkaradze met de onderneming gestart. Bewust is voor de naam 'Gogi Solution' gekozen, want Gogi staat voor gedrevenheid, 110% inzet, no-nonsense mentaliteit, de kweker volledige aandacht geven en Solution staat voor oplossingen bouwen. Iets waar wij zeer sterk in zijn. Deze manier van werken is het DNA van Gogi Solution, dit maakt ons van toegevoegde waarde voor de kwekers. 

                                                                                       Ervaring 

Door opgegroeid te zijn in het Westland is het vanzelfspekend dat Gogi als scholier en student bijbaantjes had bij verschillende bloemen, planten en groentekwekers. Daarnaast heeft Gogi full-time als teeltverantwoordelijke bij een gerbera potplanten kwekerij gewerkt. Vervolgens acht jaren bij Dutch Flower Group gewerkt o.a. bij Hamifleurs B.V. en Intergreen B.V. waar hij van karrenbouw tot aan commercie werkzaamheden heeft verricht. Na de bloemenbranche heeft Gogi ervaring opgedaan in IT als Business Intelligence Developer

 

                                                                                        Kennis 

Naast veel hands-on ervaring in de sierteeltsector heeft Gogi ook theoretische kennis opgedaan. Op De Haagse Hogeschool bachelor Finance & Control behaald en vervolgens aan de Boston University, USA, Master in 'Digital Leadership' gedaan met als specialisatie 'Digitale Transformatie'. 

                                                                                     Voorbestemd

Kortom was het een kwestie van tijd om praktijk en theorie te combineren en voor de kwekers de ondersteuning te zijn om meer uit hun bedrijf te halen en de positie van Nederland als wereldleider in de sierteelt en groenten te behouden. 

Algemeen directeur

Een greep uit onze klanten

logo_montis.png
Logo_Addenda_edited.png
Logo_decorum_edited.png

Wat zegt de klant over Gogi Solution?

"Bij hetgeen dat Gogi Solution bouwt worden alle details in meegenomen waardoor je een compleet en betrouwbaar getal als uitkomst krijgt. Dat verstrekt je goed inzicht. Daar ben ik van overtuigd."

bottom of page